انواع کارتهای شناسایی از نظر رمز نگاری و نحوه درج اطلاعات

  • (Encoded ID Cards) کارت‌های شناسایی رمزگذاری شده: این کارت‌های شناسایی برای نگهداری اطلاعات و اشتراک گذاری انها مورد استفاده قرا می‌گیرد. این کارت‌ها علاوه بر عملکرد معمول خود برای شناسایی، بستری مناسب برای ارایه خدماتی نظیر کارت‌های تخفیف ونیز کارت‌های تردد را فراهم می سازد.
  • Barcode ID Cards: کارت های شناسایی بارکد دار: چاپ و رمز‌گذاری با استفاده از بارکد به نرم‌افزار و تجهیزات ویژه‌ای نیاز ندارد و با اکثر پرینترها قابل اجرا است. رمزگذاری با بارکد از روشهای رایج و متداول می باشد. چندین نوع بارکد وجود دارد که از انواع معمول ان می‌توان به بارکد تک بعدی و بارکد دوبعدی (‌ْ‌ْQR) اشاره کرد.

 

  • (Magnetic Stripe ID Cards)کارت‌های شناسایی مغناطیسی از انواع پرکاربرد کارت‌های شناسایی است که برای کارت‌های عضویت، ورود و خروج هتل‌ها و نیز پرداخت‌های اعتباری استفاده می گردد. برای رمزگذاری و درج اطلاعات در کارت‌های شناسایی مغناطیسی به یک پرینتر با قابلیت رمزگداری کارت‌های مغناطیسی، نرم افزاری که اطلاعات را رمز‌گذاری کند و نیز یک کارتخوان نوار مغناطیسی مورد نیاز است.
  • (Proximity ID Cards) : کارت‌های نزدیک با عنوان کارت‌های کنترل دسترسی شناخته می شوند. از این کارت‌ها به عنوان کارت‌های کلید دیجیتالی برای باز و بسته کردن درب‌ها استفاده می شود. این کارت‌ها باید از تامین کنندگان معتبر تهیه گردد، زیرا هرگونه سهل انگاری می‌تواند باعث کلاهبرداری و سرقت با استفاده از کپی کارت‌ها گردد.

 

  • ( Smart ID Cards) کارت‌های شناسایی هوشمند اصطلاحی عمومی برای کارت‌هایی است که از روشهای رمزگذاری پیشرفته استفاده می‌کنند. برای استفاده از این کارت‌ها نیاز به پرینتر با ماژول رمزگذاری و نیز نرم افزار متناسب است. برای چاپ بر روی کارت‌های شناسایی هوشمند باید از پرینترهای Reverse Transfer printers استفاده کرد. کارت‌های هوشمند سطح ناهمواری دارند و به هد پرینترهای چاپ تصعید Dye Sublimation Dricect printer ممکن است اسیب بزنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button